محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 8
  • بازدید دیروز : 21
  • بازدید کل : 74218

پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق


پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

پاورپوینت آماده تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق برای رشته پزشکی در 75 اسلاید طراحی شده بخشی از مطالبی که در این پاورپوینت مورد بررسی قرار میگیرد به شرح زیر است:

 

— پاورپوینت شامل تصاویر میباشد —-


اسلاید ۱ :
تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.

افزایش مصرف غذاهای چرب،پرکالری و پرنمک،کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده
افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن

 

اسلاید ۲ :
انواع مواد مغذی
۱-کربوهیدرات(مواد نشاسته ای و قندی)
۲- چربی
۳-پروتئین
۴- ویتامین ها
۵-مینرال ها
۶-آب

! کربوهیدرات و چربی مواد انرژی زای اصلی

! پروتئین ساخت و حفظ بافت های بدن،بخش اصلی ساختار عضلات،پوست و مو،تشکیل دهنده آنزیم ها،هورمون ها و اجزای اصلی خون(هموگلوبین)

 

اسلاید ۳ :
ویتامین ها و مواد معدنی
انرژی آزاد نمی کنند اما به تنظیم و آزاد سازی آنرژی کربوهیدرات ها چربی ها و پروتئین ها کمک می کنند

آب

– انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.

– انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب

– مصرف ۶تا۸لیوان در روز ضروری

افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر |

– اسهال و بیماری های کلیوی

– ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک

– هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد

– مصر ف زیاد چای و قهوه

و....

 

نکته:داخل فایل اصلی هیچ اسمی از سایت ما برده نمی شود

نکته ۲:پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق قابل ویرایش می باشد و می توانید آن را به دلخواه تغییر دهید.


مبلغ قابل پرداخت 14,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما